Kuggaviksgården

– ett smultronställe på västkusten –

Klicka på valfri bild för att starta bildspelet.

På Kuggaviksgården försöker vi tillfredsställa de flesta av dina önskningar. Vi tar hand om dig, din familj och dina vänner, ditt företag eller förening. Vår ambition är att skapa en rogivande och kreativ miljö. Vi vill att ni ska känna er välkomna och må bra.

Kuggaviksgården ägs av IOGT-NTO, som är en av Sveriges största och mest betydelsefulla nykterhetsorganisationer. Därför är Kuggaviksgården en garanterat drogfri miljö. Alla upplevelser blir äkta och opåverkade. Bättre kan det inte bli.

På Kuggaviksgården erbjuder vi logi med pensionats- eller vandrarhemsstandard. Vår idé och ambition är att vara ett prisvärt alternativ för familjen, det lilla företaget, skolklassen eller föreningen.

Vi erbjuder vandrarhemsboende i samarbete med STF. I vår restaurang serverar vi frukost, lunch och middag på beställning. Du kan också ordna maten själv i våra självhushållskök.

Sommaren 1999 tag vi det nyrenoverade Solvik i bruk. Solvik är en barnkoloni, vars miljö nu återskapats, men med hänsyn till dagens krav. Rummen är moderna. Stämningen och atmosfären från 1920-talet, när kolonin ursprungligen byggdes, finns kvar i väggarna. Detta har blivit möjligt tack vare Kungsbacka kommun, länsarbetsnämnden och länsmuseet i Halland med flera.

Vi driver även ett sommarcafé på Solvik, där lokala hantverkare ställer ut och säljer sina alster. Här kan du alltså verkligen njuta av kulturen samtidigt som en nygräddad våffla med sylt och grädde får det att vattnas i munnen. Eller varför inte en glass …

På Kuggaviksgården finns nyrustade lokaler för kurser, konferenser, personalmöten, lägerskolor och föreningsträffar. Och bara ett stenkast bort ligger en härlig badstrand med både sandstrand och klippor.

Det finns bara en risk med att komma till Kuggavik, nämligen att du vill komma tillbaka igen … och igen … och igen.

Klicka här för att komma till Kuggaviksgårdens egen hemsida.

Men ”live” är alltid bäst. Därför är du
hjärtligt välkommen till Kuggaviksgården för att kolla på plats!

Kontakt

Telefon: 0340 – 65 12 85
Telefax: 0340 – 65 12 42

E-post: kuggavik@tele2.se

Adress:
Kuggaviksgården
439 55 Åsa

Navigation

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00